Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση «Ω γλυκύ μου έαρ»

Το Σάββατο 8 Απριλίου στήν "Επίπλευση" του Τ.Π.Π.Λαυρίου το Ν.Π.Δ.Δ. Θορικός του Δήμου Λαυρεωτικής και η Χορωδία Λαυρίου διοργάνωσαν την Πασχαλινή εκδήλωση "Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ".

Το Σάββατο 8 Απριλίου στήν “Επίπλευση” του Τ.Π.Π.Λαυρίου το Ν.Π.Δ.Δ. Θορικός του Δήμου Λαυρεωτικής και η Χορωδία Λαυρίου διοργάνωσαν την Πασχαλινή εκδήλωση “Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ”.

Η φιλαρμονική του Δήμου Λαυρεωτικής και η Χορωδία Λαυρίου με τη συνοδεία ορχήστρας δωματίου υπό τη διεύθυνση του Θεόδωρου Λεμπέση εκτέλεσε έργα W.A.Mozart, G.Verdi, Y.S.Bach, Θ.Πολυκράτη.

Ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας απήγγελε κείμενα για τα Αγια Πάθη. Στο Σταυρικό Ύμνο “σήμερον κρεμάται” και στά εγκώμια έψαλλαν με τη Χορωδία οι ιεροψάλτες Κώστας Δράκος και Χρήστος Βαττής, μέλη της Χορωδίας Λαυρίου.

Στήν ορχήστρα δωματίου συμμετείχαν παίζοντας βιολί το μέλος της Χορωδίας Λαυρίου Νίκος Ναζάρε και ο γιός του μαέστρου της Γιώργος Λεμπέσης (επίσημη πρώτη).

Παρέστησαν ο αντιπεριφεριάρχης κ.Πέτρος Φιλίππου, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ.Δημήτρης Λουκάς, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκ μέρους της Ι.Μ.Μ.Λ. ο πατέρας Κωνσταντίνος Συρίγος, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ.Ευαγγελία Βελετάκου, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το χώρο της “Επίπλευσης”.

Εκδηλώσεις

Βίντεο