Προγραμματισμός δραστηριοτήτων Ανδρικής Χορωδίας Λαυρίου 2016 – 2017

Προγραμματισμός δραστηριοτήτων Ανδρικής Χορωδίας Λαυρίου 2016 – 2017

Οι δραστηριότητές μας για το 2016-2017

 • 28η Οκτωβρίου (28-10-2016) Ώρα: 10:30 Ιερός Καθεδρικός Ναός Αγ. Παρασκευής – Μητρόπολη Λαυρίου, Δοξολογία 2016 – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Ανάπτυξη Εθνικής & Θρησκευτικής συνείδησης μελών της Χορωδίας και πολιτών της κοινωνίας του Λαυρίου αλλά και ανάπτυξη κοινωνικών και άλλων σχέσεων.
 • 18η Νοεμβρίου, ΕΠΑΛ Λαυρίου – Γιορτή Πολυτεχνείου – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Συμμετοχή της Χορωδίας στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου. Φόρος τιμής στους νεκρούς που έδωσαν τη ζωής τους για την πτώση του τυραννικού καθεστώτος της Χούντας. Συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Λαυρεωτικής – Θορικού.
  19η Νοεμβρίου, Πνευματικό Κέντρο Κερατέας – Γιορτή Πολυτεχνείου – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Συμμετοχή της Χορωδίας στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου. Φόρος τιμής στους νεκρούς που έδωσαν τη ζωής τους για την πτώση του τυραννικού καθεστώτος της Χούντας. Συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Λαυρεωτικής – Θορικού
 • 29η Νοεμβρίου – Ιερός Ναός Αγ. Ανδρέα, Συμμετοχή στον μέγα πανηγυρικό εσπερινό για την εορτή του Αγ. Ανδρέα – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Ενίσχυση των δεσμών της Χορωδίας με την εκκλησία και το έργο της. Ανάπτυξη της Θρησκευτικής και καλλιτεχνικής συνείδησης των μελών και των πολιτών του Δήμου Λαυρεωτικής.
 • 30η Νοεμβρίου – Συμμετοχή στο μέγαρο Μαρτίνου σε συναυλιακή εκδήλωση – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Συμμετοχή στο Πολιτισμικό & κοινωνικό «γίγνεσθαι» του Λαυρίου.
 • Νοέμβριος 2016 – Ιούλιος 2017 – Δημιουργία βήματος διαλόγου κι ενημέρωσης, πραγματοποίηση ανοιχτών εκδηλώσεων σε διάφορους χώρους (σχολεία, κέντρο…), καταγραφή προτάσεων και υποδείξεων, δημιουργία/ενίσχυση των σχέσεων με τους τοπικούς φορείς – Όλα τα μέλη της Χορωδίας, κινητοποίηση των μελών και φίλων της Χορωδίας – Την ενημέρωση για τοπικά και γενικότερα θέματα που αφορούν όλους μας (Πολιτιστικά, κοινωνικά, πολιτικά, εκπαιδευτικά & οικονομικά). Την οργάνωση συναντήσεων για τον εμπλουτισμό των γνώσεων και των εμπειριών για θέματα Παιδείας,  Εκπαίδευσης & Πολιτισμού. Την ενεργοποίηση των πολιτών του Λαυρίου, της νεολαίας και των σχολείων μας. Την ανάδειξη και επιβράβευση καλών πρακτικών και πρωτοβουλιών Φορέων της περιοχής μας που συμβάλλουν με τις ομαδικές ή ατομικές πρωτοβουλίες τους στη βελτίωση του πολιτισμού… Τη συνεργασία & στήριξη των σχολικών μονάδων, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπ/σης, των εκπαιδευτικών, των μαθητών και γονέων με επιμορφωτικές ημερίδες σε θέματα που αφορούν, κυρίως την ελληνική οικογένεια και την ομαλή ψυχική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών μας.
 • 2-4 Δεκεμβρίου, Θεσσαλονίκη 2016 – Συμμετοχή στο 3ο  Χριστουγεννιάτικο Χορωδιακό Φεστιβάλ  Θεσσαλονίκης. Το Φεστιβάλ τελείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο σύγχρονο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας χωρητικότητας 520 θέσεων στην περιοχή της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Ανάπτυξη συνεργασίας με άλλες Χορωδίες. Ενίσχυση της Επικοινωνίας και των δεσμών.
 • 11η Δεκεμβρίου, Ώρα 19:00, Επισκοπείο Ιεράς Μητροπόλεως Λαυρεωτικής – Παρουσίαση του Συλλεκτικού Ημερολογίου-Λευκώματος Εκδόσεως της Χορωδίας Λαυρίου (2017). Αφιερωμένο στην ΕΥΤΕΡΠΗ – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Ανάπτυξη της κοινωνικής δραστηριότητας της Χορωδίας του Λαυρίου. Ανάδειξη ιστορικών κτιρίων  που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Λαυρίου. Ενίσχυση οικονομικών της Χορωδίας.
 • 18η Δεκεμβρίου 2016 – Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο ΤΠΠΛ – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Συμβολή στην ανάπτυξη της Θρησκευτικής & πολιτιστικής ταυτότητας των πολιτών του Λαυρίου.
 • 6η Ιανουαρίου 2017 – Ετήσια Χοροεσπερίδα / Κοπή Πίτας – Μέλη της Χορωδίας, Φίλοι, Φορείς του Λαυρίου – Ανάπτυξη δεσμών με τους Φίλους και τους Φορείς του Λαυρίου.
 • Πασχαλινή Συναυλία (Σάββατο του Λαζάρου) – Τεχνολογικό & Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου με έργα εμπνευσμένα από το Θείο Πάθος – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Συμβολή στην ανάπτυξη της Θρησκευτικής & πολιτιστικής ταυτότητας των πολιτών του Λαυρίου. Ενίσχυση της Επικοινωνίας και των δεσμών με την κοινωνία και τους Φορείς της.
 • Κεντρική καλοκαιρινή συναυλία (Ιούλιος-Αύγουστος 2017) – Τεχνολογικό & Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου – Όλα τα μέλη της Χορωδίας
 • Περιοδεία σε Διεθνή Φεστιβάλ (οι ανακοινώσεις θα γίνονται σταδιακά και θα γνωστοποιούνται) – Μέρη της Ελλάδας – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Ανάπτυξη δεσμών με άλλες Χορωδίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διάχυση του καλλιτεχνικού έργου και των δραστηριοτήτων της Χορωδίας.

Εκδηλώσεις

Βίντεο