Προγραμματισμός δραστηριοτήτων Ανδρικής Χορωδίας Λαυρίου 2016 – 2017

Προγραμματισμός δραστηριοτήτων Ανδρικής Χορωδίας Λαυρίου 2016 – 2017

Οι δραστηριότητές μας για το 2016-2017

 • 28η Οκτωβρίου (28-10-2016) Ώρα: 10:30 Ιερός Καθεδρικός Ναός Αγ. Παρασκευής – Μητρόπολη Λαυρίου, Δοξολογία 2016 – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Ανάπτυξη Εθνικής & Θρησκευτικής συνείδησης μελών της Χορωδίας και πολιτών της κοινωνίας του Λαυρίου αλλά και ανάπτυξη κοινωνικών και άλλων σχέσεων.
 • 18η Νοεμβρίου, ΕΠΑΛ Λαυρίου – Γιορτή Πολυτεχνείου – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Συμμετοχή της Χορωδίας στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου. Φόρος τιμής στους νεκρούς που έδωσαν τη ζωής τους για την πτώση του τυραννικού καθεστώτος της Χούντας. Συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Λαυρεωτικής – Θορικού.
  19η Νοεμβρίου, Πνευματικό Κέντρο Κερατέας – Γιορτή Πολυτεχνείου – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Συμμετοχή της Χορωδίας στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου. Φόρος τιμής στους νεκρούς που έδωσαν τη ζωής τους για την πτώση του τυραννικού καθεστώτος της Χούντας. Συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Λαυρεωτικής – Θορικού
 • 29η Νοεμβρίου – Ιερός Ναός Αγ. Ανδρέα, Συμμετοχή στον μέγα πανηγυρικό εσπερινό για την εορτή του Αγ. Ανδρέα – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Ενίσχυση των δεσμών της Χορωδίας με την εκκλησία και το έργο της. Ανάπτυξη της Θρησκευτικής και καλλιτεχνικής συνείδησης των μελών και των πολιτών του Δήμου Λαυρεωτικής.
 • 30η Νοεμβρίου – Συμμετοχή στο μέγαρο Μαρτίνου σε συναυλιακή εκδήλωση – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Συμμετοχή στο Πολιτισμικό & κοινωνικό «γίγνεσθαι» του Λαυρίου.
 • Νοέμβριος 2016 – Ιούλιος 2017 – Δημιουργία βήματος διαλόγου κι ενημέρωσης, πραγματοποίηση ανοιχτών εκδηλώσεων σε διάφορους χώρους (σχολεία, κέντρο…), καταγραφή προτάσεων και υποδείξεων, δημιουργία/ενίσχυση των σχέσεων με τους τοπικούς φορείς – Όλα τα μέλη της Χορωδίας, κινητοποίηση των μελών και φίλων της Χορωδίας – Την ενημέρωση για τοπικά και γενικότερα θέματα που αφορούν όλους μας (Πολιτιστικά, κοινωνικά, πολιτικά, εκπαιδευτικά & οικονομικά). Την οργάνωση συναντήσεων για τον εμπλουτισμό των γνώσεων και των εμπειριών για θέματα Παιδείας,  Εκπαίδευσης & Πολιτισμού. Την ενεργοποίηση των πολιτών του Λαυρίου, της νεολαίας και των σχολείων μας. Την ανάδειξη και επιβράβευση καλών πρακτικών και πρωτοβουλιών Φορέων της περιοχής μας που συμβάλλουν με τις ομαδικές ή ατομικές πρωτοβουλίες τους στη βελτίωση του πολιτισμού… Τη συνεργασία & στήριξη των σχολικών μονάδων, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπ/σης, των εκπαιδευτικών, των μαθητών και γονέων με επιμορφωτικές ημερίδες σε θέματα που αφορούν, κυρίως την ελληνική οικογένεια και την ομαλή ψυχική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών μας.
 • 2-4 Δεκεμβρίου, Θεσσαλονίκη 2016 – Συμμετοχή στο 3ο  Χριστουγεννιάτικο Χορωδιακό Φεστιβάλ  Θεσσαλονίκης. Το Φεστιβάλ τελείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο σύγχρονο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας χωρητικότητας 520 θέσεων στην περιοχή της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Ανάπτυξη συνεργασίας με άλλες Χορωδίες. Ενίσχυση της Επικοινωνίας και των δεσμών.
 • 11η Δεκεμβρίου, Ώρα 19:00, Επισκοπείο Ιεράς Μητροπόλεως Λαυρεωτικής – Παρουσίαση του Συλλεκτικού Ημερολογίου-Λευκώματος Εκδόσεως της Χορωδίας Λαυρίου (2017). Αφιερωμένο στην ΕΥΤΕΡΠΗ – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Ανάπτυξη της κοινωνικής δραστηριότητας της Χορωδίας του Λαυρίου. Ανάδειξη ιστορικών κτιρίων  που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Λαυρίου. Ενίσχυση οικονομικών της Χορωδίας.
 • 18η Δεκεμβρίου 2016 – Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο ΤΠΠΛ – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Συμβολή στην ανάπτυξη της Θρησκευτικής & πολιτιστικής ταυτότητας των πολιτών του Λαυρίου.
 • 6η Ιανουαρίου 2017 – Ετήσια Χοροεσπερίδα / Κοπή Πίτας – Μέλη της Χορωδίας, Φίλοι, Φορείς του Λαυρίου – Ανάπτυξη δεσμών με τους Φίλους και τους Φορείς του Λαυρίου.
 • Πασχαλινή Συναυλία (Σάββατο του Λαζάρου) – Τεχνολογικό & Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου με έργα εμπνευσμένα από το Θείο Πάθος – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Συμβολή στην ανάπτυξη της Θρησκευτικής & πολιτιστικής ταυτότητας των πολιτών του Λαυρίου. Ενίσχυση της Επικοινωνίας και των δεσμών με την κοινωνία και τους Φορείς της.
 • Κεντρική καλοκαιρινή συναυλία (Ιούλιος-Αύγουστος 2017) – Τεχνολογικό & Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου – Όλα τα μέλη της Χορωδίας
 • Περιοδεία σε Διεθνή Φεστιβάλ (οι ανακοινώσεις θα γίνονται σταδιακά και θα γνωστοποιούνται) – Μέρη της Ελλάδας – Όλα τα μέλη της Χορωδίας – Ανάπτυξη δεσμών με άλλες Χορωδίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διάχυση του καλλιτεχνικού έργου και των δραστηριοτήτων της Χορωδίας.

Εκδηλώσεις

Βίντεο

Tags

11ο Διεθνές φεστιβάλ φιλαρμονικών και χορωδιών 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ACADEMICA ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΙΝΑΤΣ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ-ΤΟ ΓΕΝΝΕΘΛΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Αρχαίο Θέατρο Θορικού ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΡΙΓΟΣ Βάσια Ζαχαροπούλου ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ Δημοτική Φιλαρμονική Λαυρίου ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΥΛΩΝΑΣ Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΟΡΙΚΟΥ ΘΟΡΙΚΙΑ 2018 ΘΟΡΙΚΟΣ 2018 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Με Νοσταλγία Τραγουδάμε ΟΛΛ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΠΑΣΧΑ 2017 ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΕΙΑ 2018 ΣΜΥΡΝΗ Στα Μινόρε των fm ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ Τροπάριο Κασσιανής ΦΙΛΟΙ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΙ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΑΥΡΙΟΥ ΧΟΡΩΔΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ