Παρουσίαση στον Παρνασσό του βιβλίου “Λαύριο, η βοή του χρόνου – Το Νεότερο Λαύριο της μεταλλείας και μεταλλουργίας”

Η Χορωδία Λαυρίου συμμετέχοντας και ως υποστηρικτής της παρουσίασης του βιβλίου, από κοινού με τον Επιμορφωτικό-Εκδρομικό Όμιλο Λαυρίου, έκλεισε την εκδήλωση εκτελώντας τρία έργα των Θεοδωράκη, Χατζηδάκη, υπό τη διεύθυνση του Θεόδωρου Λεμπέση

Έγινε το Σάββατο 27 Μαΐου η παρουσίαση του βιβλίου της Εταιρείας Μελετών Λαυρεωτικής το οποίο αποτελεί την 10η έκδοσή της, ένα σημαντικό βιβλίο-λεύκωμα με τίτλο “Λαύριο, η βοή του χρόνου – Το Νεότερο Λαύριο της μεταλλείας και μεταλλουργίας”, ένα έργο των Κώστα Γ. Μάνθου (γενική επιμέλεια του φωτογραφικού αρχειακού υλικού και της έκδοσης) και Γιώργου Ν. Δερμάτη (επιστημονική επιμέλεια και συγγραφή των κειμένων της έκδοσης).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη ιστορική αίθουσα, την αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου “Παρνασσός”, του αρχαιότερου πολιτιστικού συλλόγου της Αθήνας (ιδρύθηκε το 1865 ). (πηγή άρθρου:Πέτρος Τζεφέρης-σελίδα “βιώσιμη ανάπτυξη είναι πολιτισμός”)

Η Χορωδία Λαυρίου συμμετέχοντας και ως υποστηρικτής της παρουσίασης του βιβλίου, από κοινού με τον Επιμορφωτικό-Εκδρομικό Όμιλο Λαυρίου, έκλεισε την εκδήλωση εκτελώντας τρία έργα των Θεοδωράκη, Χατζηδάκη, υπό τη διεύθυνση του Θεόδωρου Λεμπέση. Στο πιάνο συνόδευσε τη Χορωδία, ο Σπύρος Σουλαδάκης.

Εκδηλώσεις

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Βίντεο