Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ρεσιτάλ της αμερικανικής χορωδίας “WOMENSING” και της Χορωδίας Λαυρίου

Με επιτυχία και σε κλίμα χαράς πραγματοποιήθηκε η συναυλία - ρεσιτάλ της Αμερικανικής Χορωδίας "Womensing" και της Χορωδίας Λαυρίου σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Η Χορωδία Λαυρίου ερμήνευσε τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών, ενώ η Αμερικανική Χορωδία “Womensing”, ερμήνευσε τραγούδια ξένων συνθετών μεταξύ των οποίων και τον εκκλησιαστικό ύμνο “Αγνή Παρθένε”, το οποίο αποτελεί ποίημα του Αγίου Νεκταρίου προς την Θεοτόκο.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να παρακολουθήσει αυτή τη μοναδική συναυλία, ενώ με την παρουσία του τίμησε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς και η Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ “Θορικός” Δήμου Λαυρεωτικής κ. Ευαγγελία Δράκου. Η συναυλία διεξήχθη στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λαυρεωτικής.

Το διοικητικό συμβούλιο της Χορωδίας Λαυρίου τιμής ένεκεν και για την μουσική παρουσία της Αμερικανικής Χορωδίας “Womensing” στη Λαυρεωτική, προσέφερε τιμητική πλακέτα στην Πρόεδρο της Χορωδίας, καθώς επίσης και τις ιστορικές εκδόσεις της Χορωδίας για την Λαυρεωτική. Ως αντίδωρο, η Αμερικανική Χορωδία προσέφερε στα Μέλη της Χορωδίας Λαυρίου ένα CD με ερμηνείες και επιτυχίες της.

Ευχαριστούμε όλους για την τιμητική παρουσία σας! 🎼🎵

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
της Χορωδίας Λαυρίου

Εκδηλώσεις

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Βίντεο