Επετειακή συναυλία της Χορωδίας Λαυρίου με αφορμή τη συμπλήρωση των 80 χρόνων από την ίδρυσή της

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3  Αυγούστου 2019 η επετειακή συναυλία της Χορωδίας Λαυρίου με αφορμή τη συμπλήρωση των 80 χρόνων από την ίδρυσή της

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3  Αυγούστου 2019 η επετειακή συναυλία της Χορωδίας Λαυρίου με αφορμή τη συμπλήρωση των 80 χρόνων από την ίδρυσή της, αφιερωμένη στο έργο ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη και μουσική Μίκη Θεοδωράκη.

Το κατάμεστο θέατρο του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου γέμισε από μελωδίες αυτού του μεγάλου έργου, το οποίο ερμήνευσε η Χορωδία Λαυρίου συνοδευόμενη από μικρή συμφωνική ορχήστρα και με τη συμμετοχή του λαϊκού τραγουδιστή Κώστα Μακεδόνα, του βαρύτονου Γιώργου Ματθαιακάκη και του ηθοποιού Χριστόδουλου Στυλιανού, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Θεόδωρου Γ. Λεμπέση.

Αξίζει να αναφερθεί η εισαγωγική εξύμνηση του έργου ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ, την οποία έκανε πριν την έναρξη της συναυλίας μας η αξιότιμη κα Αναστασία Βούλγαρη συγγραφέας-ποιήτρια.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πέτρος Φιλίππου, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικού Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Λαυρεωτικής, καθώς και πλήθος κόσμου από την πρωτεύουσα, τα Μεσόγεια και τη Λαυρεωτική.

Εκδηλώσεις

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Βίντεο