Αγιασμός νέας χρονιάς

Αγιασμός νέας χρονιάς

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας χορωδιακής χρονιάς.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο αιδεσιμότατος πατέρας Βασίλειος Περδικάκης.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους από τον Δήμο Λαυρεωτικής ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤΗΛ κ. Σταύρος Κρητικός, από το ΝΠΔΔ “Θορικός” ο αντιπρόεδρος κ. Σταμάτης Παπαθανασίου και ο κ. Ι. Οικονομάκης, από την ΕΜΕΛ ο πρόεδρος κ. Α. Βλάδος, από την “ΛΑΥΡΑ” η πρόεδρος κ. Α. Μαρκουλή, από την ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος κ. Ι. Ψαρράκης και Ε. Βώδινας, από τον σύνδεσμο αποστράτων ο πρόεδρος κ. Ι. Ξεφτέρης, από το εργατικό κέντρο Λαυρίου ο κ. Μ. Γαβρίλης, από το ειδικό σχολείο Λαυρίου η διευθύντρια κ. Λ. Γκίνη, από τον σύλλογο γυναικών η πρόεδρος κ. Ρ. Γονιού, η γραμματέας κ. Κ. Κύτρου και το μέλος του Δ.Σ. κ. Α. Δεληγιάννη, από τον Ο.Λ.Λ. ο κ. Π. Ρουμπάνης, από τον κυνηγετικό σύλλογο ο πρόεδρος κ. Θ. Κλιάφας και ο αντιπρόεδρος κ. Α. Ματιάς, από την Δημοτική χορωδία Κερατέας ο πρόεδρος κ. Β. Στουραΐτης και μέλη του Δ.Σ., από την ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ η εκπρόσωπος κ. Π. Αργεντίνη, ο πρώην μαέστρος της χορωδίας μας κ. Κ. Μαυριδερός, από τον σύλλογο Θηραίων το μέλος κ. Ε. Φύτρος και αρκετοί φίλοι της χορωδίας μας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της χορωδίας κ. Χ. Συρίγος, ο μαέστρος κ. Θ. Λεμπέσης, εκ μέρους του Δήμου ο κ. Σ. Κρητικός και ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ “ΘΟΡΙΚΟΣ” κ. Σ. Παπαθανασίου.

Η χορωδία ευχαριστεί όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!

Εκδηλώσεις

Βίντεο

Tags

11ο Διεθνές φεστιβάλ φιλαρμονικών και χορωδιών 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ACADEMICA ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΙΝΑΤΣ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ-ΤΟ ΓΕΝΝΕΘΛΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Αρχαίο Θέατρο Θορικού ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΡΙΓΟΣ Βάσια Ζαχαροπούλου ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ Δημοτική Φιλαρμονική Λαυρίου ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΥΛΩΝΑΣ Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΘΟΡΙΚΟΥ ΘΟΡΙΚΙΑ 2018 ΘΟΡΙΚΟΣ 2018 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Με Νοσταλγία Τραγουδάμε ΟΛΛ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΠΑΣΧΑ 2017 ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΕΙΑ 2018 ΣΜΥΡΝΗ Στα Μινόρε των fm ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ Τροπάριο Κασσιανής ΦΙΛΟΙ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΙ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΑΥΡΙΟΥ ΧΟΡΩΔΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ